Prijem kod gradonačelnika Antonia Ratkovića

 


Prijem kod gradonačelnika Antonia Ratkovića

│ Izvor i foto: UG „Bunjevačko kolo” Sombor │ Četvrtak, 26.01.2023. │


 

U somborskom županijskom zdanju, u ponediljak, 23. januara, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, upriličio je prijem za pridstavnike Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine - pridsidnicu Savita dr Suzanu Kujundžić Ostojić i člana Savita, a ujedno i pridsidnika UG „Bunjevačko kolo“, Dejana Parčetića.

Kod gradonacelnika Sombora

Kako Bunjevački Nacionalni savit ove godine obilužava 20 godina postojanja i rada, pridsidnica Savita dr Kujundžić Ostojić iskazala je namiru da ovaj jubilej bude obilužen i u Somboru. Tokom sastanka bilo je riči i o pridstojećim projektima i podrški u radu koji su ostvarili zafaljujuć dobroj saradnji sa državnim organima, ko i međunarodnim institucijama koje štite prava nacionalnih manjina.

Imajuć u vidu da je Sombor drugi po broju u kom žive pripadnici bunjevačke nacionalne zajednice, Bunjevački nacionalni savit odlučio je da ovom prilikom iskaže zafalnost na veoma dobroj i bogatoj višegodišnjoj saradnji Bunjevačkog nacionalnog savita i Grada Sombora, te su izrazili nadu da će se dosadašnji vid saradnje nastavit uzlaznom linijom.

Grad Sombor će nastavit s podrškom radu i očuvanju nacionalnog identiteta bunjevačke zajednice na prostoru grada Sombora, poručio je gradonačelnik Ratković ističuć dosadašnju dobru saradnju kako sa Nacionalnim savitom bunjevačke nacionalne manjine, tako i sa bunjevačkim organizacijama i udruženjima u Somboru.