Reakcija na „Saopštenje” Aleksandra Bošnjaka

│ Izvor: Savez bačkih Bunjevaca │ Srida, 19.10.2022. │


 

SBB  logoS obzirom da sam od gospodina Aleksandra Bošnjaka ponovo, sad već po ko zna koji put, prozvan po imenu i prezimenu, a bez ikakvog povoda i razloga, javno molim Aleksandra Bošnjaka da mene, Mirka Bajića pridsidnika uredno registrovane stranke bunjevačke nacionalne manjine, koja ozbiljno i po svom programu i statutu radi, ostavi na miru. Ko je a ko nije član Saveza bačkih Bunjevaca nije Bošnjakovo da procinjuje. On ima pravo da bude član koje oće stranke, pa i da bude u svakoja koja je na vlasti u Somboru – dok je na vlasti. Njegov povod i interes za takav pristup je njegova stvar i to nas ne zanima.

Savez bačkih Bunjevaca, i ja kao pridsidnik ove stranke, imam naravno pravo da podržim koga hoću i koga smatram da triba, na izborima za Nacionalni savit Bunjevaca.

Na aluziju ko je „Bunjevac po profesiji, jer prima platu u bunjevačkim institucijama“, zaista moram reagovati , jer se ne iznosi prvi put i zaista je veoma zanimljiva, naime to znači da je Bošnjakov stav da u bunjevačkim institucijama triba da rade oni koji nisu Bunjevci. Da nije žalosno bilo bi smišno! U ostalom gospodine Bošnjak, pa pitajte vašeg nosioca liste dr Suzanu Kujundžić Ostojić, di prima platu.

I da se zna ja i Savez bačkih Bunjevaca podržavam Tamaru Babić, Katu Kuntić, Stelu Bukvić, Dragana Kopunovića, Borisa Bajića, Sinišu Tikvickog, Kseniju Stojičić, Peru Ivkovića Čordu, Stipana Budimčevića, Branka Pokornića, Mariju Bošnjak Macu, i druge sa liste 1 i sa liste 3.

Toliko!

 

Subatica, 19.10.2022. godine

Pridsidnik SBB - Mirko Bajić