Ekskurzija za dicu koja uče bunjevački govor sa elementima nacionalne kulture

BNS

Ekskurzija za dicu koja uče bunjevački govor sa elementima
nacionalne kulture

IMG 7057

 

U nedilju 23. juna, za dicu koja u svojim osnovnim škulama pohađaju izborni predmet bunjevački govor sa elementima nacionalne kulture Bunjevački nacionalni savit organizovo je jednodnevni izlet na
„Salašu Đorđević“.

  Po ričima pridsidnika BNS, Branka Pokornića, završena je sedma škulska godina u kojoj se ko izborni predmet izučava i bunjevački govor sa elementima nacionalne kulture, a kako smo doznali od Mirjane Savanov, pridsidnice Odbora za obrazovanje u BNS, izlet pridstavlja takođe dio nastave, di je dici pružena prilika, kako za druženje, tako i za upoznavanje života na salašima. Dicu koja su stigla iz Subotice i okoline pozdravila je i dr Etela Jerinkić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje.

  U sklopu ovogodišnjeg izleta, koji je dici došo ko poklon za kraj škulske godine, organizovana je radionica slamarstva, a posli užne dica su mogla da se takmiče u kvizu znanja, di su prvo misto osvojila dica iz Osnovne škule „Sonja Marinković“ iz Subotice. Naravno, tokom cilog izleta oko 250 dice sigralo se na sportskim terenima, te u igrama bez granica, a oni mirniji dan su proveli nuz logičke igre.

 

 

Kliknite na fotografiju da biste je uvećali